Hirdetés

A Mitsubishi igazán ütős kijelzővel készül a nyárra

A Mitsubishi június közepén fogja bemutatni a DiamondCrysta Wide monitorsorozat legújabb tagját, mely az RDT272WX-BK jelzést viseli. A 27 hüvelykes kijelzővel rendelkező újdonság IPS panelt kapott, így a színek megjelenítésére várhatóan nem lesz majd panasz, de megemlítendő a digitális tuner is, melynek segítségével a megjelenítő tévéként is használható. Ehhez természetesen a távirányító is dukál.

A monitorral a játékosok is elégedettek lehetnek majd, mivel a 16:9 képaránnyal rendelkező kijelző natív felbontása 1920x1080 pixel, míg a fényerő a dokumentáció szerint 250 cd/m². A 178 fokos betekintési szögekkel rendelkező termék kontrasztaránya 8000:1, a válaszidő pedig – szürkéből szürkébe váltás esetén – 3,5 ms.

A monitorra egy D-Sub, egy DVI-D és két HDMI interfész került, emellett található még rajta egy 6 wattos RMS teljesítményű sztereó hangrendszer is. A 6,6 kg-os termék fogyasztása 39 watt, ami a képességek tudatában kellően jó paraméternek számít. Sajnos a Mitsubishi DiamondCrysta Wide RDT272WX-BK nevű újdonság ára egyelőre ismeretlen, de biztos, hogy nem lesz olcsó.

Előzmények

Hirdetés