Hirdetés

Mitsubishi Diamond 840: 92 hüvelykes projektoros tévé az idei kínálat királya

A Mitsubishi egyike azon kevés cégnek, akik még látnak fantáziát a projektoros televíziókban. Jó tíz éve minden nagy gyártó kínálatában megtalálhatóak voltak ezek a modellek, de azóta a plazma és az LCD technológia kiszorította őket a piacról. Legnagyobb előnyük talán a nagy méret, így nem meglepő, hogy a Mitsubishi új készüléke is gigászi, egészen pontosan 92 hüvelykes képátlóval büszkélkedhet.

Mitsubishi Diamond 840
Mitsubishi Diamond 840

A vállalat ezenkívül tökéletes színhűséget, vakító fehéret, és az éjszakánál sötétebb feketét ígér, de ez annyira nem meglepő. Viszont a beépített 16 hangszóró igen, bár korábban már találkozhattunk hasonló megoldással a cég tévéiben. Ezeknek, illetve a beépített Polk Audio mélynyomóknak köszönhetően állítólag a hangzás bombasztikus, sőt a vállalat odáig ment, hogy szerintük a modell képes a térhangzás megteremtésére is.

A készülék lehetővé teszi a térhatású tartalmak megjelenítését, ami egyáltalán nem meglepő, hiszen a Mitsubishi az egyik legrégebbi 3D-s versenyző. Már évekkel ezelőtt piacra dobtak 3D Ready modelleket, csak akkor még gyakorlatilag nem volt hozzájuk tartalom, és a felbontás se volt Full HD. A iTunes-on keresztül ingyenesen letölthető alkalmazás segítségével iPhone-nal, iPod Touch-csal és iPaddel is vezérelhető a távirányító helyett. A böngésző kimaradt belőle, viszont cserébe száz különféle internetes tartalom (Facebook, Twitter, The New York Times stb.) közvetlen élérését kínálja. Nagy mérethez nagy ár társul sajnos, a 92 hüvelykes Mitsubishi Diamond 840-ért ugyanis 6000 dollárt kell fizetni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés