Hirdetés

A Mitsubishi is kezdi elengedni a 3D támogatást

A Mitsubishi az első gyártók között volt, amely a televízióit képessé tette a 3D tartalmak megjelenítésére. Azonban most úgy tűnik, hogy a cég néhány más konkurenséhez hasonlóan kezd kifarolni a technológia mögül.

Mitsubishi LCD-A39BHR6
Mitsubishi LCD-A39BHR6 [+]

Legalábbis erre utal, hogy a hamarosan a boltokba kerülő BHR6 tv széria tagjai nem kínálják ezt a funkciót. A családba egy 39 hüvelykes LCD-A39BHR6 Full HD modell, illetve egy 32 hüvelykes (LCD-A32BHR6) maximum 1366x768 képpontos felbontást kínáló televízió tartozik. Két darab tízwattos hangsugárzóval látták el ezeket, és megkapták a cég saját fejlesztésű Diatone technológiáját, amelynek köszönhetően a tévék megszólalásban lefőzik a riválisok nagy részét.

A DLNA kompatibilis eszközökből nem hiányoznak a digitális tévétunerek, illetve az olyan kapcsolódó szolgáltatások, mint az elektronikus programmagazin, vagy a műsorok külső USB-s adattárolóra történő rögzítése. Sőt a műsorok felvehetően Blu-ray vagy DVD lemezre, illetve a beépített merevlemezre is, hiszen a készülékeket ellátták integrált optikai meghajtóval, valamint egy 500 GB-os HDD-vel is. Valószínűleg ennek köszönhető a magas ár is, hiszen a 39"-ért körülbelül 1600, a kisebbért pedig 1450 dollárt kérnek majd el.

Előzmények

Hirdetés