Hirdetés

Mionix Avior 8200 precíz játékos egér akár kétkezesek számára is

A svéd gyártó talán kevésbé ismert idehaza, de olvasóink korábban is találkozhattak már a Mionix termékével, a NAOS 8200 egérrel. A jobbára gamer beviteli eszközökre és perifériákra szakosodott gyártó most egy újabb egeret dobott a piacra, aminél a precíziós irányítás mellett a kényelmes használatot is szem előtt tartották.


[+]

Az újdonsült Avior 8200 technikai tudását nézve nagyban hasonlít a NAOS-ra: ez a modell is USB-n keresztül továbbítja az adatokat a számítógép felé, méghozzá 1000 Hz-es frekvenciával, ami 1 ms késleltetést jelent. Szenzora lézeres, nevéhez híven pedig 8200 dpi felbontású, amelyet most is három lépcsőben lehet állítani a játékmenet közben, és az egyes szintekhez rendelt értékek egyénileg definiálhatók.


[+]

A beérkező adatok feldolgozásáért továbbra is egy 72 MHz-en üzemelő 32 bites ARM processzor felel, emellett 128 kB-os memória is a rendszer része, amiben a játékos egyéni makrókat, kombinációkat tárolhat. Összesen öt profilbeállítás elmentésére van lehetőség, és ezek bármilyen gépen előhívhatók, illetve aktív játék közben is lehet váltani két profil között. Természetesen az adott egérpad felületét elemző S.Q.A.T (Surface Quality Analyzer Tool) technológia is része az újdonságnak.


[+]

A felépítés szempontjából a termék hét helyett immáron kilenc programozható gombbal és egy görgővel szerelt mutatóeszköz, továbbá szimmetrikus kialakítása miatt jobb- és balkezesek egyaránt tudják használni. Kényelem tekintetében is úgy hangolták az eszközt, hogy a négyrétegű puha gumibevonattal megspékelt egeret minden ismert fogási móddal (claw grip és palm grip) könnyű legyen irányítani.


[+]

Gamer egér lévén nem mondtak le most sem egy kis szolid díszítésről, ami kimerül a világításban. A kívánt szín 16,8 millió variációból választható ki, illetve az állandó fény mellett beállítható a villogás, a pulzálás, az elhalványulás és a színek folyamatos változása is.

A Mionix Avior 8200 szállítása júniusban kezdődik 90 eurós ajánlott fogyasztói áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés