Hirdetés

Minolta DiALTA Di200 -- a NyomdÁsz

[Sajtóközlemény] A Minolta Magyarország Kft. forgalomba hozta minden idők legtakarékosabb Minolta másoló-nyomtató rendszerét, a Minolta DiALTA Di200-at. Nyomtatási költsége hihetetlenül alacsony, a Di200 lapköltsége az irodai lézernyomtatók költségének csak a fele, harmada.

A Minolta DiALTA digitális család új tagja, a Di200 digitális másoló-nyomtató rendszer kitűnő megoldást nyújt az irodai gépek dzsungelére a 4 az 1-ben megoldással (másolási, nyomtatási, szkennelési és e-mail küldési funkció egy készülékben).

A nyomtatót hálózatba is lehet csatlakoztatni és így a rendszer minden munkaállomásnak biztosítja a gyors, magas minőségű nyomatok készítését akár A3-as formátumban és a laprendezési lehetőségek kényelmével is. A kitűnő nyomtatási minőségét elsősorban a finom szemcseszerkezetű Minolta MicroFine festékező használatának köszönheti. 20 lap/perc nyomtatási sebességével nagyobb munkacsoportok nyomtatási igényeit is kielégíti.

Digitális fénymásolóként is használható a Di200 és ekkor 20 A4-es, vagy 12 A3-as oldalt másol percenként. A felhasználóbarát, érintőmezős, magyar nyelvű LCD kijelzőn a digitális másolási funkciók mellett a kicsinyítési-nagyítási arány tág határok között, 25-400%-ig állítható, akár 0,1%-os lépésekben. A készüléket két zoom memóriával látták el, melyek segítségével eltárolhatjuk a legtöbbet használt kicsinyítési-nagyítási arányokat. Ezen kívül megkönnyíti az irodai munkát olyan kreatív digitális funkciókkal, mint például a 2 az 1-re másolás, a szél/kerettörlés, a képelforgatás, a képeltolás, a könyvmásolás, valamint automatikus kétoldalas másolási és laprendezési opciókkal is bővíthető a készülék. Az egyszerűbb és a gyorsabb munka érdekében 10 másolási programot lehet eltárolni a gépben. Fényképekről részlet gazdag fekete-fehér másolatokat lehet készíteni, mivel a készülék nem csak a feketét, hanem a szürke árnyalatait széles tartományban, 256 árnyalatban érzékeli. Az utolsó másolási munka egy gombnyomással visszahívható az eredeti dokumentumok újra beszkennelése nélkül és ez a feladat utólag módosítható.

Vállalati archiválási rendszerként több lehetőséget nyújt, mint a legtöbb társuk, pl. maximum 70 oldal automatikus adagolása, 35 lap/perc szkennelési sebesség és opciós automatikus kétoldalas szkennelés. A dokumentumok PDF, TIFF formátumban archiválhatók, vagy közvetlenül e-mail-en keresztül elküldhetők.

Az alapgép papírkapacitása 251 lap, amely a kiegészítőkkel akár 2251 lapra is bővíthető. A Di200 különlegessége, hogy nemcsak a kézi adagolóból, hanem az univerzális papírkazettából is képes vastag papírt behúzni egészen 160 g/m² súlyig, tehát a gép papírkezelése a Minolta másolóihoz hasonlóan, rendkívül megbízható. Választható opció biztosítja, hogy a különböző multifunkciós folyamatok végeredményei, mint például a másolási és a nyomtatási munkák, külön kiadó tálcára kerülhessenek, így egyszerűen elkülöníthetők legyenek.

A Di200 költségfigyelő rendszerrel is rendelkezik, mely 100 különböző költséghelyet tartalmazhat (mindegyik külön-külön másolatszámra limitálható), így a kellékek költsége könnyedén felosztható a felhasználók között. A Minolta Magyarország Kft. a teljeskörű szervizszolgáltatást is igénybevevő partnerei számára a jól tervezhető üzemeltetési költségek mellett megbízható szerviz hátteret biztosít a készülék üzemeltetéséhez.

Minolta Magyarország Kft.
www.minolta.hu
Tel.: (06-1) 206-22-66

Azóta történt

Hirdetés