Hirdetés

Mini hangprojektorral támad a Polk

A 3.1 csatornás Polk MagniFi Mini AX nevű termékhez vezeték nélküli úton csatlakozik egy külső mélysugárzó is.

A közelmúltban egyre több cég kínálatában jelentek meg az apró, ultrakompakt hangprojektorok, amelyek közül már akadt, amelyet mi is kipróbáltunk. Az 1972-ben alapított Polk Audio is úgy döntött, hogy erre az útra lép, hiszen a cég bejelentette, hogy színre lép MagniFi Mini AX névre hallgató masinájával, amely e vonalat erősíti.

Polk Audio MagniFi Mini AX
Polk Audio MagniFi Mini AX [+]

Maga a soundbar kicsi, 36 cm széles, 10,4 cm mély és 7,9 cm magas, tehát akár egy tévé alá, elé is vígan befér. A termék része egy vezeték nélküli úton csatlakoztatható dedikált mélysugárzó, amely szintén nem túl nagy (18,2 × 39,6 × 37,1 cm). Így egy 3.1 csatornás eszközről beszélhetünk, amely egyébként képes együttműködni a gyártó wireless, hátsó szatellit hangfalaival is, azaz akár egy 5.1 csatornás szett is kialakítható belőle.

A termék hangteljesítményével kapcsolatban a cég nem árult el pontos specifikációkat, azt lehet tudni mindössze, hogy két darab 0,75"-es magassugárzó, és három darab 2"-es középhangszóró van benne. Rendelkezik Wi-Fivel, integrált Chromecasttel, és támogatja az Apple AirPlay2, valamint a Bluetooth technológiák használatát is. Az ára viszont meglehetősen borsos, hiszen 480 eurót, azaz olyan 180 000 forintot kérnek el érte.

Előzmények

Hirdetés