Hirdetés

Újabb Mini-ITX alaplap a Zotac kínálatában

A Zotac újabb, 17 x 17 centiméteres Mini-ITX alaplappal jelentkezett, amelyet a mérnökök Socket AM2+ foglalattal láttak el. Ennek megfelelően a termék támogatja a legtöbb piacon lévő AMD processzort, beleértve a három- és négymagos Phenom modelleket is.


[+]

A GeForce 8200-ITX WiFi elnevezésű lap az NVIDIA GeForce 8200 mGPU chipre épül, mely 16 stream processzort tartalmaz. A DirectX 10-zel kompatibilis, integrált grafikus vezérlő mag- és memória-órajele 500 és 1200 MHz. A két DIMM aljzatba 1066 MHz-es DDR2 memóriamodulok helyezhetők, a merevlemezek és az optikai meghajtók számára pedig 4 darab SATA-300 port áll rendelkezésre. Az esetleges bővítőkártyát egycsatornás PCI Express foglalatba lehet helyezni.

A külső I/O panelen a DVI, az átalakítóval használható HDMI és a D-Sub csatlakozókon kívül két PS2, hat USB 2.0, egy Gigabit Ethernet port, valamint mikrofonbemenet és sztereó vonali kimenet sorakozik. A vezeték nélküli kommunikációról egy 802.11b/g Wi-Fi gondoskodik.

A kisméretű multimédiás számítógépekbe ajánlott alaplap még idén a boltokba kerül, a várható fogyasztói árról azonban még nem számolt be a gyártó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Zotac

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés