Hirdetés

Minden játékstílusra alkalmas az új Razer Naga Pro

A vállalat új egere háromféle kapcsolódási móddal és három oldalsó panellel törekszik arra, hogy minél több vásárlónál célpont legyen.

A Razer ontja magából a Naga egereket, az előző hónapban a balkezes verziót dobták piacra, most pedig bemutatták a Pro modellt, amelynek érdekessége, hogy három különböző kiosztású baloldali műanyag elemet is találunk a dobozban: az egyik 12 gombot vonultat fel és az MMO játékosok számára lehet hasznos, a második, MOBA kedvelőknek szánt darabon 6 gombot helyeztek el, míg a harmadikon már csak két kapcsoló van, ami az FPS-playereknek pont elég lehet.


[+]

A Naga Pro lelke a Razer saját fejlesztésű Focus+ optikai érzékelője, amely akár 20 000 DPI-s érzékenységre is feltolható, a kapcsolók pedig szintén optikai érzékelésen alapulnak, ezzel lehetővé téve az akár 70 millió kapcsolásos élettartamot. Az egér alsó felén 100%-os PTFE talpak kaptak helyet, így használat közben valószínűleg nem lesz probléma a sikamlóssággal, ennek pedig a mellékelt Speedflex kábel sem állít majd akadályt. A vezeték egyébként inkább csak a beépített akkumulátor töltésére, illetve a töltés közbeni használhatóságban játszik szerepet, ugyanis az egér Razer Hyperspeed és Bluetooth kapcsolaton keresztül is képes kommunikálni számítógépünkkel.


[+]

A gyártó 150 óra üzemidőt ígér Bluetooth használat mellett, míg a Hyperspeedet választva ez az érték 100 órára csökken. A 117 grammos periféria 5 profil tárolására alkalmas beépített memóriával is rendelkezik, továbbá természetesen a Chroma RGB világítás sem maradhatott le.

A Razer Naga Pro már rendelhető a gyártó weboldaláról, 150 dolláros áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés