Hirdetés

Ismét minden lehetőség elérhető a Microsoft kontrollertervezőjében

Visszakerültek az Xbox Design Lab opciós listájába a fém ravaszok és a gumírozott hátsó panelek.

A Microsoft rendszeresen újítja meg xboxos kontrollerportfólióját új, egyedi mintás darabokkal, de talán kevesen tudják, hogy a felhasználók saját dizájnnal ellátott vezérlőt is választhatnak, de ez itthon nem is véletlen, ugyanis Magyarországra nem szállít a vállalat, ezért aki mindenképp itthonról szeretne egy ilyen kontrollert beszerezni, annak alternatív megoldások után kell néznie.

A gyártó még az Xbox One S és One X modellek idejében indította el az Xbox Design Lab szolgáltatást, amelynek keretein belül nem csak az eszköz házának, de a ravaszok és gombok színét is mi választhattuk ki. Sőt, a rendelés leadásakor gravírozást (vagyis inkább egyedi szöveg nyomtatását) is kérhettünk.

A Design Lab program aztán az Xbox Series S és X konzolok debütálása idejére leállt, és csak idén júniusban indult újra, ám azóta csak a műanyag elemek színét lehetett kiválasztani, a korábban elérhető gumírozott elemek, illetve a fémből készült D-pad és ravaszok kikerültek a kínálatból.

Ezek hiányát szerencsére nem kell tovább elviselnünk, az említett alkatrészek ismét felkerültek az opciós listára, amelyek közül előbbiek 5,99, utóbbiak pedig 3,99 dollárral dobja meg a konfigurálható kontroller 75,98 dolláros alapárát, ami nyilván nem olcsó az alapmodellekhez, sőt, még a limitált darabszámú kiadások árához képest, ugyanakkor biztosak lehetünk benne, hogy a választott összeállításból nagy eséllyel miénk az egyetlen darab a világon – különösen, ha gravírozást is kérünk.

Az új komponensek mellett egy új, Dragonfly Blue névre keresztelt kék árnyalat is bekerült a kínálatba, míg a korábbi Military Green helyét a Nocturnal Green szín vette át, az Electric Greent pedig a sötétebb, „xboxosabb” Velocity Green váltotta le – mindezt a fenti képeken egy nem túl ízléses, általunk kreált összeállításban lehet megcsodálni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés