Hirdetés

Élmenő microSD memóriakártyával újít a Micron

Az új dizájn a világon elsőként kínál majd 1,5 TB-os kapacitást, de ennek megkérik az árát.

A Micron még múlt nyáron szellőztette meg, hogy hamarosan piacra dobják a világ legnagyobb kapacitású microSD memóriakártyáját, amely 1,5 TB-os kapacitás kínál majd, 50%-kal felülmúlva a 2019-ben bemutatott c200-as fejlesztés legnagyobb kiadását.

Az i400-as sorozatba tartozó újdonság végre közel került annyira a megjelenéshez, hogy előrendelhető a gyártó partnereinél, így már az árát is lehet tudni. Itt kezdődnek a problémák, ugyanis a friss csúcsdizájn nem lesz olcsó, ha egyet szeretnénk venni belőle, akkor a legalább 420 dollár kell érte kiadni. Persze nagyjából négy éve az 1 TB-os modell is hozzávetőleg ezen az árszinten startolt, mára pedig bekúszott 100 dollár alá, tehát van remény, hogy egyszer a friss fejlesztés is csak értékelhető mértékben terhelje meg a pénztárcákat.


[+]

A Micron i400-as sorozatú, microSDXC UHS-I formátumú, 15 x 11 x 1 mm-es kiterjedésű, SDA 6.1-es specifikációknak megfelelő memóriakártyák egyébként 64 GB és 1,5 TB közötti kapacitással lesznek elérhetők. Ezek az UHS U3 besorolású megoldások 176 cellaréteget használó, QLC-s 3D NAND flash lapkákra építenek, és megfelelnek az App Performance Class osztályozási rendszer A2-es szintjének.

A konkrét termékek szállítása tavasszal kezdődik meg.

Előzmények

Hirdetés