Hirdetés

Új OLED tévével rukkolt elő a Metz Blue

A hazánkban is jelen lévő márka MOD9001 televíziója 55 és 42 hüvelykes változatban lesz majd elérhető.

A Skyworth nevű kínai konszern miután felvásárolta a nagy múltú Metz tévégyártó részlegét, létrehozta a Metz Blue márkát, amelynek egyes termékei Magyarországon is megvásárolhatóak. A vállalat most azt jelentette be, hogy színre lép egy új OLED televízióval a karácsonyi szezon előtt.

Metz Blue MOD9001
Metz Blue MOD9001

Ez a MOD9001, amely a jelenlegi információk értelmében 55 és 42 hüvelykes változatban érhető majd el 1300 (~500 000 forint) és 1200 (~460 000 forint) eurós ajánlott fogyasztói áron. A modell az LG Display által fejlesztett és gyártott előző generációs OLED panelt használja, amely fényerejében elmarad a jelenlegi legjobb kijelzőktől. A felbontás természetesen 4K, tovbbá a nagy dinamikatartományú tartalmak kezelése is biztosított. A maximális képfrissítési ráta 120 Hz, és az AMD FreeSync Premium támogatásról sem kell lemondani.

A készülék a Google TV smart platformra épül, ami tízezernél is több alkalmazás telepítését és futtatását teszi lehetővé. A modell 2.1 csatornás, különálló mélysugárzóval kiegészített integrált hangrendszere a megszokottnál minden bizonnyal erőteljesebb, jobb hangminőséget szavatol.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés