Hirdetés

Méretes darabbal bővül a Thermaltake Water 3.0 kompakt vízhűtők kínálata

A Thermaltake Water család harmadik generációja már több mint egy éve, három méretben debütált a kompakt vízhűtők piacán, de ez nem fedte le teljes mértékben az igényeket. Egyre több ház van ugyanis a piacon, amibe a 240 milliméternél hosszabb, oldalanként három ventilátorral felszerelhető 360 milliméter hosszú radiátor is beszerelhető. Erre reagálva a gyártó most piacra dobta a Water 3.0 családban az Ultimate variánst, ami a fenti hosszúságnak megfelelő radiátort kínálja.


[+]

A hőcserélőt ezúttal alapból három darab 120 milliméteres PWM-es ventilátorral látja el a gyártó (melyek egyenként 2000 fordulat/perces fordulatszámon legfeljebb 20 dB(A) zaj bocsátanak ki 99 cfm légszállítás mellett) de igény szerint ez a mennyiség megduplázható push-pull konfigurációban üzemeltetve. A rendszer lényegében a már korábban ismertetett, pumpával egybeépített blokkból álló Asetek rendszerre épül. Természetesen a rendszer gyárilag összeszerelve, feltöltve érkezik és karbantartásmentességet ígér, a felhasználónak csak a blokk felszerelésről és a radiátor rögzítéséről kell gondoskodnia, amihez mindent megtalál a csomagban. Univerzális megoldás révén a Water 3.0 Ultimate a legtöbb Intel és AMD foglalatra felhelyezhető.


[+]

Árat a vállalat egyelőre nem közölt, de akár 20-30 euróval többet kell majd fizetni érte, mint a 99 euróba kerülő dupla ventilátoros Extreme változatért.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés