Hirdetés

Menetrendszerűen érkezett az áprilisi Catalyst

Szinte napra pontosan egy hónapja jelent meg az ATI Radeon termékcsaládjába tartozó videokártyáinak vezérlőprogramját és beállítómoduljait magába tömörítő Catalyst meghajtócsomag 5.3-as változata, így időszerűvé vált, hogy – a cég korábbi gyakorlatához igazodva – elérkezzen az áprilisi, 5.4-es verziószámot viselő csomag.

A szoftver a már megszokott módon két változatban tölthető le; hagyományos vezérlőpulttal vagy a kibővített funkciókkal ellátott Catalyst Control Centerrel ellátott csomagban. A lassú interneteléréssel rendelkező felhasználók akár modulonként is letölthetik az új Catalystet, melynek teljes fájlmérete a két változattól függően 24,6 vagy 32,6 MB (a Catalyst Control Centrer működéséhez továbbra is elengedhetetlenül szükséges a Microsoft .NET keretrendszere).

Az 5.4-es meghajtócsomag ezúttal nem szolgál semmilyen látványos újítással; így mint általában, most is főleg különböző népszerű játékprogramok futtatása során észlelt megjelenítési hibákat javította a Catalyst Team, a fejlesztők ezenkívül a Catalyst Control Center modul működésén is javítottak.

A Catalyst 5.4 letölthető az ATI terméktámogatási oldaláról.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ATi

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés