Hirdetés

Megújult a Razer DeathStalker széria, és jobb, mint valaha

A három alacsony profillal megáldott, friss klaviatúrából kettő vezeték nélküli lett.

A Razer legújabb lebegő dizájnú, optomechanikus billentyűzetei a DeathStalker termékcsalád ráncfelvarrott iterációiként mutatkoznak be, és rögtön háromféle kivitelben jelennek meg az üzletek polcain.


[+]

A gombonként címezhető RGB világítással érkező, slim profilú újoncok sorát a numerikus paddal ellátott, kábeles DeathStalker V2 indítja, ami alumínium fedőlappal, a gyártó optikai elven működő, 2,8 mm-es úton járó lineáris Red (45 gf) vagy kattogós/taktilis Purple switch-eivel (50 gf), illetve a kettős fröccsöntésűnél strapabíróbb, speciális bevonattal védett ABS kupakokkal jön, amelyeket lézerrel gravíroztak.


[+]

Az ötprofilos hibrid memóriával megspékelt, állítható dőlésszögű megoldás jobb felső sarkában egy multifunkciós médiagomb, meg egy hangerőt szabályozó görgőkapcsoló nyert elhelyezést, és a leválasztható madzag egyik végén USB Type-C, a másikon pedig USB Type-A csatoló fityeg.


[+]

A konstrukció kompakt változata a DeathStalker V2 Pro Tenkeyless névre hallgat, és csak lineáris Red kapcsolókkal érhető el. A különálló számbillentyűk elhagyásán kívül a legnagyobb differencia az előbb részletezett márkatárshoz képest az, hogy a ketyere megszabadul a vezetékétől, és 2,4 GHz-es HyperSpeed, valamint 5.0-s Bluetooth technológiát vonultat fel a potenciális vásárlók meghódításának érdekében.


[+]

Az NKRO-s klaviatúra egyszerre három eszközhöz csatlakoztatható, amelyek között a tőlünk átellenes oldalon található gombtrióval léptethetünk, miközben a dongle-ja a wireless Razer egerünkkel is összepárosítható, és az akkumulátora megközelítőleg 30-220 órára elegendő kakaót tud elraktározni a használt kapcsolódási módozat, továbbá a LED-ek fényerejének függvényében. Említést érdemel, hogy a gumitappancsokkal megfejelt hason hordozási célzattal egy kis rekeszt alakítottak ki a vevő számára.


[+]

Utolsó delikvensünk a DeathStalker V2 Pro, amely visszatér a teljes értékű tasztatúrák halmazába és a kétféle kérhető switch-hez (Red/Purple), de megörökli a TKL-es rokonának sokrétű zsinórmentességét. A telepek egy picit kevesebb ideig bírják szuflával, mint az egy bekezdéssel feljebb taglalt típus esetében, ugyanis 26-214 órás üzemidőről beszélhetünk.


[+]

Az első két modell várhatóan a harmadik negyedév folyamán debütál 200, illetőleg 220 eurós árakon, ellenben a V2 Pro 250 euróért már kosárba rakható a vállalat webshopjában. A garancia egységesen 2 éves időtartamra szól.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés