Hirdetés

Megújul a Zotac GeForce GTX 680 AMP! Edition VGA

A Zotac megelégelte, hogy a VGA-piacon a pezsgés megszűnt, így megújították GeForce GTX 680 AMP! Edition VGA-jukat. Az újdonság alapvetően csak a hűtő szempontjából módosult. Látszatra a Dual-Silencer visszalépéshez tűnhet az elődhöz képest, ami jóval nagyobb hűtőbordát kapott, de a cég szerint az újabb verzió jobban működik. A két ventilátor megmaradt, de a hővezető csövekkel tarkított hűtőborda szűkebb szélcsatornát kapott, ami ráadásul megpróbálja kivezetni a felmelegedett levegőt a hátlapi nyílásokon keresztül. A Zotac szerint az előd hőmérsékletét az új hűtő alacsonyabb zajszint mellett képes hozni. A GPU tápellátásáról egyébként két darab 6 tűs PCI Express csatlakozó gondoskodik, ami nem számít meglepetésnek.


[+]

A GK104-es lapkára épülő termék gyári tuningot is kapott, így a GPU 1536 CUDA magja 1006 MHz helyett 1110 MHz-en, míg a 2 GB-os GDDR5 szabványú fedélzeti memória effektív 6,6 GHz-en üzemel, ami a referenciaértékhez képest plusz 600 MHz. Az átlagos GPU Boost a megszokott 1176 MHz lesz.

A Zotac a kártya hátlapja nem változtatott, így az NVIDIA ajánlásai köszönnek vissza rajta, azaz két darab dual-link DVI, egy 3 GHz-es HDMI 1.4a, illetve egy DisplayPort 1.2 HBR2 interfészt található a terméken. Értékes extra, hogy a VGA doboza az egy promóciós kódot is rejtett, amellyel ingyen le lehet tölteni az Assassin's Creed III című játékot. A Zotac GeForce GTX 680 AMP! Edition Dual-Silencer szállítása már megkezdődött, az árazásról azonban még nincs pontos adat, de minden bizonnyal az előd árcéduláját örökli.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Zotac

Előzmények

Hirdetés