Hirdetés

Meglehetősen olcsó lett a Xiaomi 4K HDR tévéokosítója

Az Android TV platformra épülő Xiaomi Mi Box S kifejezetten kicsi és könnyű.

A mini méretű okostévé dobozkák piacán már jó ideje ott vitézkedik a Xiaomi, hiszen a cég kínálatába a múltban már több ilyen masina bekerült. A kínai vállalat most egy új modellel lép színre, és az Mi Box S fantázianevű terméket be lehet majd pakolni akár a karácsonyfa alá is.

Xiaomi Mi Box S
Xiaomi Mi Box S [+]

Az éjfekete, lekerekített élekkel operáló újdonság szélessége és hosszúsága egyaránt 9,2 centiméter, magassága 1,6 centiméter, súlya pedig csupán 147 gramm. Ezeknek hála kifejezetten kicsi és könnyű, vagyis rendkívül mobilis, így bárhova magunkkal vihetjük.

A rendszerchip szerepét a négymagos Amlogic S905X SoC (Cortex-A53 magokkal) tölti be 2 GB DDR3 RAM mellett, a benne található integrált grafikus vezérlő pedig egy ARM Mali-450, míg az adatokat 8 GB eMMC memória tárolhatja. A 8.1 verziószámú Android TV okostévé rendszert futtató készülék a gyártótól kapott információk értelmében támogatja a 4K-s 60 Hz-es HDR (Dolby Vision és HDR 10+ nem)  videók megjelenítését, illetve található rajta egy-egy HDMI 2.0, USB 2.0, illetve 3,5 mm-es analóg hangcsatlakozó, és a dobozából a távirányító sem hiányzik.

A Xiaomi Mi Box S 60 dolláros, azaz körülbelül 16 900 forintos áron kerül a boltokba.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés