Hirdetés

Megérkeztek az új Kingston SSD-k

A Kingston bemutatta az SSDNow E és M szériás SSD meghajtókat. Előbbi  sorozat kimondottan a nagyvállalati kiszolgálói környezetet célozza meg, míg utóbbi elsősorban mobil alkalmazási területre készült.


Kingston SSDNow E

Az Intel NAND flash technológiáira épülő, SATA-300 interfésszel rendelkező termékek közül az SSDNow E családot az SNE125-S2, míg az SSDNow M szériát az SNM125-S2 változat képviseli. Az E jelölésű meghajtó – 32 GB-os kapacitása mellett – rendkívül gyors, 250 MB/s-os olvasási és 170 MB/s-os írási tempóra képes, és 2 000 000 órás MTBF értékkel rendelkezik. Az M változat már 80 GB-os tárhelyet és szintén 250 MB/s-os olvasási, viszont csak  70 MB/s-os írási sebességet kínál. A várható MTBF élettartamot ennél 1 200 000 órára becsülik.


Kingston SSDNow M

A 2,5 hüvelykes méretű termékekre 3 éves jótállást vállal a gyártó a megszokott 24 órás technikai támogatás mellett. Továbbá a Kingston SSDNow E széria részt vesz a KingstonCare programban, mely kényelmes és gyors szolgáltatásokat kínál a garanciális problémák megoldására. A meghajtók megjelenésének idejéről és a várható fogyasztói árakról nem számolt be a vállalat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés