Hirdetés

Megbízható hálózat a konnektoron át

Hamarosan a boltokba érkeznek a Trust legújabb hálózati adapterei, melyek az évekkel ezelőtt létrehozott, áramvezetékekre alapozó HomePlug szabvány szerint készültek. A Trust Easy Network Plug eszközök a vezetékes és vezeték nélküli hálózatok erényeit próbálják összekovácsolni, így üzembehelyezésük rendkívül egyszerű, nem igényel semmiféle szerelést, mindemellett garantált, hogy a hálózatba kötött számítógépeken található adatok nem jutnak ki az otthon falai közül, így nem kerülnek avatatlan kezekbe.

A Trust két sebességkategóriában kínál konnektoros netet; a Trust NW-7400 Easy Network Kit 14 Mbps típusjelzése alapján maximálisan 14 Mbps átviteli tempót kínál kettő, vagy több gép között, így elsősorban alapvető internet- és fájlmegosztási feladatokra fogható be. A holland cég azoknak a felhasználóknak is ajánl alternatívát, akiknek ennél nagyobb tempóra van szükségük; a Trust NW-7800 Easy Network Kit 85 Mbps már gyorsabb, maximálisan 85 Mbps adatmozgatási sebességet kínál.

A Trust Easy Network Kit hálózati adapterei egyenként, vagy párban is megvásárolhatók; a 14 Mbps-os változat párban hozzávetőlegesen 25 000 forintba, egyenként 15 300 forintba, a 85 Mbps-os típus pedig párban körülbelül 39 000 forintba, egyenként megvásárolva 20 800 forintba kerül majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Trust

Előzmények

Hirdetés