Hirdetés

Matrox: tájkép CeBIT után

A hír rövid, velős, kicsit talán már száraz is, hírnek mindenesetre hír: megerősített információk alapján most már bátra(bba)n állítható, hogy a Matrox esete a G800-zal csupán latolgatás, mert G800-nak se híre, se semmije.

Ezzel ellentétben a G400/G450-es sorozat utódját immár végleges nevén szólítják a bennfentesek, amely név alatt a sokat sejtető G550 címke értendő. (micsoda kreativitás!..)

Az új Matrox vas tehát rövidesen polcot fog, így a jól értesültek, bár a CeBIT utáni premier kicsit mostohán hangzik, ha érted, mire gondolok.. A kártya mindenesetre jön, lát, és csak lesz vele valami, ha már olyan fícsörökkel tömik meg, mint a Matrox Skinning névvel illetett, vagy a Displacement Mapping-gel jelzett, de akár az enhanced DualHead támogatást is említhetnénk, tehát vagy az enhanced DualHead.. :)

A Matrox-ot amúgy nem kell félteni, mert GeForce3 ide, Kyro II oda, high-end videoedit-rendszerei még feltehetőleg sokáig amoda.. Más lap, na.

Már kaptunk amúgy ajánlatot, hogy betekinthetnénk egy 80.000.000 ft-os(!) Matrox izé lelki világába, és ha majd elég erősnek érezzük magunkat, meg is tesszük, de még nem érezzük elég erősnek magunkat..

Azóta történt

Hirdetés