Hirdetés

Masszív házat épített a HIPER

Nem egészen egy év után a HIPER elérkezettnek látta az időt arra, hogy Osiris nevű házcsaládját egy új taggal bővítse ki. A HTC-1G514-A2 típusjelzésű modell Gunmetal névre hallgat, nem véletlenül, hiszen 2 mm vastag, 6063-T5 típusú, edzett alumíniumból készült, ami szálcsiszoláson is átesett. Az 526 x 202 x 452 mm-es és 8,5 kg-os ház fekete vagy ezüst színben kerül majd a boltokba.

Osiris Gunmetal
[+]

A ház az ATX szabványnak megfelelő méretű alaplapok fogadására képes. A kétféle, szerszámok nélkül is szerelhető meghajtóhely közül öt darab 5,25 hüvelykes és egy 3,5 hüvelykes kívülről is elérhető. A Merevlemezek számára egy kiszerelhető, összesen négy HDD fogadására alkalmas keretet készítettek, amit – hűvösen tartásuk érdekében – egy 120 mm-es ventilátorral is elláttak.


[+]

Az Osiris Gunmetal kiváló szellőzést biztosít, a hátlapon és a ház tetején 120 mm-es, 1500 rpm-en dolgozó légkavarók végzik a munkájukat, amelyeket a beszerelt alaplapra is csatlakoztatni lehet. A tápegység számára a ház aljában alakítottak ki helyet, így az mindig friss levegőt szívhat be egy porszűrő betéten keresztül. A levehető oldallapot szinte teljes egészében hálószerűen alakították ki, így a különféle bővítőkártyákhoz is folyamatosan hűvös levegő érkezhet.


[+]

A bekapcsoló- és reset gomb, valamint az audiokimenet, a mikrofonbemenet, a két USB 2.0 port és az eSATA csatlakozó a ház tetején kapott helyet. A hátlapon gumiborítással védett furatokat is találni, amelyeket a vízhűtés csöveinek számára alakítottak ki. Az Osiris Gunmetal hamarosan a boltokba kerül, ára várhatóan 145 euró körül alakul.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Hiper

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés