Hirdetés

Már ruhában is van „gamer”

A játékosoknak tervezett notebookok, székek, fülhallgatók és mikrofonok után a következő fokozatot a speciális „gamer” ruházat jelentheti.

Nemcsak a LED-del felturbózott fülhallgató és a különleges alakú mikrofon szükséges ahhoz, hogy valódi játékosnak érezzük magunkat, hanem megfelelő minőségű és funkciójú ruha is, gondolták a KontrolFreeknél, és terveztek néhány direkt a gamerek igényeire szabott darabot.

A sorozat első tagja az Icon Performance Gaming rövidnadrág, amely 36 dollárért rendelhető. Természetesen az e-sport nem az a tevékenység, ahol a lábaknak nagy szerep jut, a nadrág különlegessége, hogy a szárak oldalára nedvszívó betétek kerültek, ahol izzadó tenyerünket tudjuk gyorsan megtörölni.

Icon Performance Gaming shorts Icon Performance Gaming shorts
Icon Performance Gaming shorts (forrás: KontrolFreek) [+]

A 66 dolláros kapucnis felső esetében az extra nagyra tervezett kapucni az, ami különlegessé teszi, a lényeg itt természetesen az, hogy ez alá könnyebben befér a fejhallgató (kérdés, hogy a LED-ek fénye kilátszik-e). Természetesen a felső is kapott nedvszívó betéteket, de LED-ek egyik ruhadarabba sem kerültek.

Icon Performance Gaming hoodie Icon Performance Gaming hoodie
Icon Performance Gaming hoodie (forrás: KontrolFreek) [+]

Előzmények

  • Jól hasít a „gamer” ipar

    Jó éve volt tavaly a számítógépes játékokhoz, e-sporthoz kapcsolódó hardveriparnak, amelynek mérete már meghaladja a 30 milliárd dollárt.

Hirdetés