Hirdetés

Már matt fekete PS5 konzolunk is lehet, hála a dbrandnek

A főleg mobilos fóliákban utazó vállalattól matt fekete műanyag borítást vásárolhatunk a fényes fehér gyári megoldás helyett.

A Mobilaréna olvasóinak biztos nem újdonság a dbrand márkanév, a vállalat elsősorban a népszerűbb okostelefonokra tervezett fóliákról ismert, azt viszont talán kevesebben tudják, hogy nem csak telefonokra, de tabletekre, notebookokra, sőt, játékkonzolokra is készítenek öntapadós borításokat. A fóliák kifejezetten jó minőségűek és felrakásuk sem túl bonyolult, de azért a teljesen szögletes Xboxokra könnyebb őket felhelyezni, mint az ívelt PlayStation 5 konzolra. Utóbbinál szerencsére igen egyszerű eltávolítani az oldalsó paneleket, várható volt tehát, hogy előbb-utóbb megjelennek majd az egyedi borítások, így nem kell majd fóliákkal vacakolnunk, de a japánok igen szigorúak a próbálkozókkal szemben, a CustomizeMyPlates.com weboldal tulajdonosaival például jogi fenyegetőzés kíséretében levetették az efféle termékeket a webáruházukból.


[+]

Most a dbrand is előállt saját, matt fekete színű megoldásával és nagyon úgy tűnik, hogy egyáltalán nem félnek a Sonytól, a termékoldalon el is helyeztek egy „Go ahead, sue us” (Hajrá, pereljetek be minket) üzenetet, vagyis valószínűsíthetően ügyvédeik alaposan felkészültek egy esetleges jogi procedúrára. A készítők is biztosra mentek, hiszen bár első pillantásra úgy tűnik, hogy a pofonegyszerűen felpattintható burkolóelemek belseje ugyanolyan, a PlayStationre jellemző szimbólumokkal megszórt felületet kapott, mint az eredeti borítás, ezek csak messziről, alakjukat tekintve hasonlítanak az említett ikonokra – a provokálás tehát nem állt meg a szlogennél.


[+]

További extraként szintén matt felületű fóliákat is a kosárba dobhatunk a rendelés véglegesítése előtt, melyeket a konzol belső, fényes részére applikálhatunk fel, ráadásul nem csak matt fekete, de fehér, sárga, és különböző mintázattal ellátott verziók közül is válogathatunk.


[+]

A terméknek akkora sikere van, hogy a szállítás első három hullámára szánt mennyiség már el is fogyott, az új vásárlók már a negyedik, májusban szállításra kerülő készletből rendelhetnek, de abból is csak a lemezes modellre készült borítás érhető el, melynek ára 49 dollár - a Digital Editiont kiválasztva kizárólag fóliát rendelhetünk, 19,95 dolláros áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

Hirdetés