Hirdetés

Már melegíti motorját az Asus új Lamborghinije

Hamarosan piacra kerül a kínálatában számos különleges kialakítású noteszgépet felvonultató tajvani Asus legújabb luxusnotesze, a VX3, mely az először nagyjából két évvel ezelőtt bemutatkozott Lamborghini-széria legújabb generációját képviseli majd. A vállalat a világhírű olasz autógyártó, az Automobili Lamborghini közreműködésével fejlesztette a VX sorozatú hordozható számítógépeit, melyek a sportautókhoz hasonlóan egyszerre képviselték a luxust, a fejlett technológiát és a tiszteletet parancsoló (ezúttal nem motor-, hanem számítási) teljesítményt.

Az új modellről egyelőre meglehetősen kevés konkrét információ áll rendelkezésre, annyi mindenesetre biztos, hogy a VX3 bizonyos tekintetben szakít az eddigi hagyományokkal: a notesz a korábbiaknál jelentősen kisebb és könnyebb lesz. Jóllehet pontos méret- és tömegadatok egyelőre nem állnak rendelkezésre, az tudható, hogy a gép az eddig alkalmazott 15 és 15,4 hüvelykes képátlójú kijelző helyett 12,1 hüvelykes TFT-t kap, azaz a Lamborghini notesz az asztaligép-helyettesítő kategóriából átkerül a luxust és az eleganciát hatásosabban reprezentáló szubnotesz kategóriába.

A gép helyenként bőrbevonatú vagy éppen metálfényt kapott burkolata alatt ezúttal is a legfejlettebb technológia lapul majd; a notebookba a Core 2 Duo mobil processzorok legújabb generációját szerelik, és bár erről egyelőre nincs megerősített információ, alighanem lesz olyan típus, melybe a napokban tesztelt U2-höz hasonlóan SSD-t épít az Asus. A képek alapján megállapítható továbbá, hogy a notebook beépített optikai egységgel is rendelkezik majd – utóbbi létjogosultságáról a szubnotesz kategóriában megoszlanak a vélemények.

A noteszgép további paramétereivel, megjelenési időpontjával és árával kapcsolatban kérdeztük az Asus magyarországi képviseletét, ahol egyelőre nem tudtak bővebb információval szolgálni a Lamborghini-széria legújabb tagját illetően.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés