Hirdetés

Májusban mutatkozik be az új PlayStation

A Sony a jövő májusban megrendezésre kerülő E3 szakkiállításon bemutatja következő generációs PlayStation játékgépét – közölte tegnap a Sony Computer Entertainment elnöke. Ken Kutaragi elmondta: csak a szóbeszéd szerint halad a vártnál lassabban az új konzol fejlesztése, május 18. és 20. között Los Angelesben látható lesz a készülék működő változata. Arról az SCE-vezér azonban nem nyilatkozott, hogy a kereskedelmi megjelenés mikorra várható.


A PlayStation 3, ahogy egy grafikus képzeli

A szaksajtóban csak PlayStation 3-ként emlegetett konzol hasonló menetrend szerint kerülhet piacra, mint elődje, a rendkívül sikeres PlayStation 2 – írja a CNET. A PS2 az első nyilvános bemutató után egy évvel jutott el a japán boltok polcaira.

A jövő évi E3 mozgalmasnak ígérkezik: a várakozások szerint az összes jelentős piaci szereplő új konzolja felvonul majd a kiállításon. A Nintendo már korábban is május környékére ígérte Revolution kódnevű gépének leleplezését, és a Microsoft sem maradhat le riválisai mögött, ha tartani akarja azt az ígéretét, mely szerint a Sonynál előbb készül el az új Xboxszal.

Azóta történt

Hirdetés