Hirdetés

Magas képfrissítésű, 21:9 képarányú monitorral hallatott magáról a Pixio

A PXC348C kontrasztarány, felbontás és színek terén is tud mindent, amire egy játékosnak szüksége lehet.

Új modellel lepte meg a piacot a kaliforniai székhelyű, minőségi játékos megjelenítőiről ismert Pixio. A PXC348C névre keresztelt újdonság egy 34” képátlójú, 1500R ívű VA panelre épül, melynek felbontása 3440 x 1440 pixel, a megjelenített színek tekintetében pedig 122%-os sRGB és 90%-os DCI-P3 színtérlefedettséggel büszkélkedhet.


[+]

A monitor válaszideje mindössze 1 ms, maximális képfrissítési rátája pedig 144 Hz, utóbbival kapcsolatban ráadásul érdemesnek tartjuk megemlíteni az AMD FreeSync Premium és az NVIDIA G-Sync technológiák támogatását. A 4000:1 kontrasztarányú megjelenítő emellett képes a HDR tartalmak megjelenítésére is, VESA DisplayHDR minősítést viszont nem sikerült szereznie, pedig legalábbis a fényerő tekintetében legalább a 400-as szintnek megfelelne, ugyanis a PXC348C panelje a 450 nites érték elérésére is képes.


[+]

A monitorhoz egy állítható magasságú, forgatható, dönthető, pivot állásban is használható gyári állványt kapnak a vásárlók, mely igény esetén az eszköz hátulján elhelyezett VESA 100 furatok segítségével külső gyártótól származó konzolokkal is helyettesíthető, de ezen a területen kapott még helyet – a beépített RGB világítás mellett – egy-egy DisplayPort 1.4 és jack csatlakozó, két HDMI 2.0 bemenet, illetve egy 65 wattos teljesítményig töltésre is használható USB Type-C port is.

A két, egyenként 2 W teljesítményű hangszóróból álló hangrendszerrel felszerelt Pixio PXC348C az Egyesült Államokban már előrendelhető 449,99 dolláros áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Pixio

Előzmények

Hirdetés