Hirdetés

M.2 SSD hűtők az EK WB-től

A cég a vízhűtőiről ismert, de ezúttal nem folyadékos megoldásokról lesz szó.

Az M.2 formátumú SSD-k hűtése egyre fontosabb, a nagy teljesítményű tárolók esetében pedig egyenesen kritikus, hogy legyen valamilyen hőelvezetési megoldás. Erre különféle megoldások születtek az elmúlt időben az SSD-gyártók részéről, de az alaplapgyártók is ráharaptak a témára, így egyes drágább modellekre már olyan foglalat kerül, ami egyben a hűtéshez szükséges "fedelet" is megkapta.


[+]

A kiegészítőkkel foglalkozó cégek sem akarnak kimaradni a remek lehetőségből, így a szlovén EK Water Blocks is kifejlesztette saját hűtőjét, ami a gyártó fő profilja ellenére sem valamilyen vizes blokk SSD-khez, hanem egy passzív borda, mely a tároló mindkét oldalára kapcsolódik. A gyártó könnyű felszerelést ígér bármilyen 22 milliméter széles és 80 milliméter hosszú (azaz 2280-as típusú) SSD-re, aminek vastagsága nem haladja meg a 4,2 millimétert, és ami a legfontosabb, hogy újrahasznosítható egy esetleges csere esetén.


[+]

Kétféle változat is elérhető a szóban forgó EK-M.2 SSD hűtőből az EK webshopjában, a fekete 9,96 euróba, a nikkelezett változat 12,94 euróba kerül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés