Hirdetés

Vékony kerettel érkeznek az új Loewe Individual tévék

A Loewe az egyik utolsó mohikánnak számít az európai tévégyártók sorában, de a jelek szerint a vállalat stabilan tartja magát, hiszen a cég folyamatosan frissíti termékpalettáját. A közeljövőben például a boltokba kerül az Individual széria három új tagja, egészen pontosan egy 40, egy 46 és egy 55 hüvelykes modell, amelyek a méretükön kívül semmi másban nem különböznek egymástól.

Loewe Individual 2013
Loewe Individual 2013 [+]

Az első pillantásra látszik, hogy a jól bevált dizájnelemek megmaradtak, de ez nem is baj, hiszen a vállalat mindig is híres volt a szép – bár ez nyilván ízlés kérdése – televízióiról. Az alumíniumból készült készülékház a fekete mellett választható ezüst, fehér és a misztikusan hangzó titán fényezéssel. Ezen kívül az oldalsó keret, és az állvány tovább színezhető, itt nyolc tónus (ezüst, bézs, zöld, króm, narancs, vörös, fehér, fekete, tölgy, ében) közül választhat a felhasználó.

Loewe Individual 2013
Loewe Individual 2013 [+]

A Full HD felbontású Edge LED háttérvilágítású, 400 hertzes képfrissítési rátájú készülék legnagyobb fényereje 450 cd/m², a betekintési szög horizontálisan és vertikálisan is 178 fok. A legnagyobb valós kontrasztarány 5000:1, dinamikus kontraszt esetén ez az érték 5 000 000:1, válaszideje 4 ms, képes a 3D tartalmak megjelenítésére, amihez az aktív shutteres képalkotási eljárást használja. A 2 x 40 wattos integrált audiorendszerrel megtámogatott modell megkapta a cég új MediaNet névre hallgató okostévé rendszerét. Ennek része többek között egy olyan alkalmazás, amely az iPad integrációját teszi lehetővé, azaz megnézhetőek rajta az éppen futó tévéműsorok, elindíthatóak a csatlakoztatott eszközökön található médiaállományok, és előcsalhatóak a különféle internetes tartalmak.

A három új televízió a forgalmazónak köszönhetően már Magyarországon is megvásárolható, A legkisebbért 1 199 000 forintot kérnek el, a 46 hüvelykes 1 499 000-be kerül, az 55"-ért pedig 1 849 000 forintot kell letenni az asztalra.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Loewe

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés