Hirdetés

Lite-On termékek hivatalos forrásból

Márciusban az Asbis Magyarország megkezdte a Lite-On optikai meghajtók forgalmazását. A márka termékei meglehetősen alacsony árak mellett erős középkategóriás teljesítményt nyújtanak, CD íróik sebességre a legjobbakkal vetekednek, amiben elmaradnak a Teac és Plextor által uralt élmezőnytől, az a hibajavítás átlagos megvalósítása.

A Lite-On érezhetően a magyar piacon izmos pozíciót kiharcolt LG-vel száll szembe, ami az árképzésből is látszik. Mivel az egész portfólió rendkívül versenyképes árakkal kerül bevezetésre (reméljük, később sem nagyon mennek feljebb...), most csak szemezgetünk a kínálatból, méghozzá a legdrágább darabot: az USB 2.0 csatolófelületű, külső CD-RW meghajtót. A 40/12/40x sebesség teljességgel elégséges (az RW lehetne gyorsabb talán), a SMART-BURN technológia miatt elég a 2 MB írási puffer is, a külső kivitel pedig rendkívüli mobilitást eredményez.

Az igazi csattanó mégis az ára, kiskerben is nettó 30 ezer alatt elérhető kell legyen. Ez egyáltalán nem rossz, ha azt vesszük, hogy a nemrég bemutatott ViPower külső házak közül az USB 2.0 kábellel szerelt változat kerül nagyjából ennyibe, üresen!

Az árak mellett még valami szól most már a Lite-On mellett, méghozzá az Asbis kiváló kiszolgálási színvonala és garanciális ügyintézése (bár ne is legyen szükség rá...), ami valószínűleg az új disztribúció esetében is a megszokott nívót fogja hozni. Kiskerek, hajrá! (Felhasználók pedig nyüstöljék a kedvenc kereskedőjüket.)

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés