Hirdetés

Magyarországra is megérkezett az LG papírvékony tévéje

Az OLED W7 fél centiméter vastag, a falra pedig mágnesekkel cuppantható fel.

Az LG Magyarországi képviselete hivatalosan is bejelentette, hogy a nemzetközi premier után néhány hónappal hazánkban is elérhetővé teszi a világ egyik leginnovatívabb televízióját. A Wallpaper fantázianevű OLED65W7V mindössze 5,8 milliméter vastag, köszönhetően az alkalmazott OLED képalkotási technológiának, és annak, hogy a tunereket, csatlakozókat egy különálló, hangprojektorként is funkcionáló dobozba építették. A 13 kilogramm súlyú tévé erős mágnesek segítségével cuppantható fel a falra, így gyakorlatilag rásimul a felületre.

LG OLED65W7V
LG OLED65W7V [+]

A 4K felbontású, HDR támogatású, saját fejlesztésű és gyártású panellel ellátott tévé természetesen a webOS 3.5 okostévé platformra épül. Ez a korábbi verziókhoz hasonlóan átlátható, valamilyen szinten személyre szabható, és lehetővé teszi a csatlakoztatott mobil eszközökön található alkalmazások képernyőn keresztül történő futtatását a Magic Mobile Connection funkció révén.

LG W7
LG W7 [+]

A fent említett 4.2 csatornás soundbar maximális névleges kimeneti teljesítménye 60 watt, és papíron biztosítja a Dolby Atmos objektumalapú hangzás megteremtését. Ehhez a beépített, felfelé állított hangsugárzókat, illetve a plafonról visszaverődő hangokat használja, ami azért nem ugyanaz, mintha a magasban lennének felszerelve a hangfalak. A 65 hüvelykes LG OLED65W7V ára 3 170 000 forint, ami nem kevés, viszont a hazai képviselet szerint mutatkozik rá érdeklődés itthon is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés