Hirdetés

LG TM2792 LCD TV: kicsi a bors, de okos

Az LG még az ősz folyamán piacra dobja egyik legkisebb tévéjét, a 27 hüvelyk képátlóval bíró TM2792 típusjelzésű LCD televíziót. A 2D módban Full HD felbontást kínáló, IPS panellel ellátott készülék minden olyan szolgáltatással, funkcióval rendelkezik, amit a nagyobb modelleknél már megszokhattunk.

LG TM2792
LG TM2792

Természetesen nem hiányzik belőle az idei Smart TV rendszer, amelyen keresztül cég saját 3D tartalom- és játékszolgáltatása, tehát a 3D World és a Game World mellett akár alkalmazások százai is elérhetőek. A Flash támogatású nyílt böngésző segítségével gyakorlatilag minden weboldal megtekinthető, és a különféle médiaállományok lejátszása is megoldott bizonyos korlátok között. Biztosítja a háromdimenziós anyagok megjelenítését is, amihez az LG-től megszokott módon a passzív technológiát használja, és képes a 2D tartalmakból térhatásút varázsolni. Megkapta a cég exkluzív, 3D Sound Zooming névre hallgató fejlesztését, ami képes arra, hogy a hangzást szinkronba hozza a 3D vagy 3D Smart TV képernyőjén aktuálisan látható 3D képekkel. Magyarul, ha például a képernyőn egy autó távolodik, akkor a hangja is halkabb lesz, hogy csak egy példát említsünk.

A modell a Cinema Screen dizájnvonalba tartozik, így a fémből készült kávák nagyon keskenyek, a készülékház rendkívül vékony, a talp különleges kialakítású, és a keret, valamint a kijelző egy síkba kerültek. A tv széleskörű csatlakoztatási lehetőségeket kínál, ugyanis a szokásos interfészek (HDMI, USB, kompozit, komponens, SCART stb.) mellett rendelkezik beépített Wi-Fi-vel, illetve támogatja a DLNA és az MHL (Mobile High-Definition) technológiákat. A mozgásérzékeny Magic Remote távvezérlővel is irányítható készülék az ősz közepén kerül a boltokba, de a gyártó egyelőre semmilyen információval nem szolgált az áráról.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés