Hirdetés

Golfoktatás az LG smart tévéivel

Jó pár kritika érte a különféle, televíziók által elérhető internetes alkalmazásokat amiatt, hogy ezek a programok nem nyújtanak többet, mint ha az ember a számítógépen keresztül használná őket. Akad azonban már néhány olyan darab, amelyeket már direkt a tévékhez terveztek, mint például a Samsung fitnesz applikációja, és ilyen az LG által bemutatott  World’s Greatest Teachers névre hallgató szoftver is.


[+]

Ez utóbbival golfozni tanulhatunk, és használatának feltétele, hogy a készülék rendelkezzen beépített kamerával, vagy támogassa a külsőleg csatlatkoztatott kamerát. A tévé képernyője ilyenkor egyfajta tükörként funkcionál, tehát megjeleníti a felhasználó mozgását, az elektronika összeveti ezt az ideálissal, majd kiértékeli a kapott eredményeket. Azaz lényegében különféle előre meghatározott feladatokat, mozdulatsorokat kell végrehajtani a lehető legtökéletesebben leképezve azt, ami a kijelzőn látható.

Összesen 350 leckét tartalmaz az alkalmazás, amelyeket értelemszerűen sorrendben kell teljesíteni, és csak akkor léphetünk tovább a nehezebbekre, ha a könnyebbekkel már boldogultunk. Természetesen a virtuális tanárok sem hiányoznak, így olyan nagy nevek segítenek a feladatok helyes végrehajtásában, mint a golf akadémiát üzemeltető David Leadbetter, vagy mint a profi pályafutása alatt kilencven tornát megnyerő Annika Sörenstam. Az alkalmazás Dél-Koreában, Ausztráliában és Szingapúrban már elérhető, és június végére, július elejére várhatóan az Európában forgalomba kerülő modellekre is letölthető lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés