Hirdetés

Befutott Magyarországra az LG új ultrarövid vetítési távolságú projektora

Az LG CineBeam HU715QW 4K felbontással és HDR támogatással kecsegtet, valamint az okos funkciók sem hiányoznak belőle.

Az LG magyarországi kirendeltsége egy büszke közleményben tudatta velünk, hogy a vállalat hazánkban is elérhetővé tette a márka egyik új büszkeségét, a CineBeam családba tartozó HU715QW típusjelzésű projektort. A készülék ultrarövid vetítési távolságú, hiszen 21,7 centiméterről képes 100 hüvelykes kép létrehozására.

LG CineBeam HU715QW
LG CineBeam HU715QW [+]

A DLP képalkotási eljárásra épülő berendezés képes a 4K felbontás megjelenítésére. 20 000 órás üzemidejű lézeres fényforrást használ, maximális fényárama 2500 ANSI lumen, és szavatolja a nagy dinamikatartományú tartalmak visszaadását is. A cégtől kapott információk értelmében A 4, 9 és 15 fokos trapéztorzítást is korrigáló keystone funkciónak köszönhetően a projektor mind vízszintesen, mind pedig függőleges állásban rugalmasan elhelyezhető.


[+]

A modellből nem hiányzik az LG webOS smart platformja sem, amely számos érdekes extra funkciót tartalmaz, így például a képernyőtükrözést, és lehetővé teszi rengeteg különféle internetes alkalmazás, köztük a filmes applikációk közvetlen elérését. A készülék 2.2 csatornás 40 wattos integrált hangrendszerrel bír, amely minden bizonnyal lényegesen jobb megszólalást produkál annál, mint amit e termékcsaládban megszokhattunk. Az LG CineBeam HU715QW projektor már megtalálható a magyar boltokban is, 1 485 000 forintos áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés