Hirdetés

Mobilprojektorok az LG-től

Bár az LG-ről mostanában a tévék, házimozi szettek, monitorok és telefonok jutnak eszébe először az embernek, de ez nem jelenti azt, hogy más üzletágakban ne vitézkednének. Így például aktívan jelen vannak a projektor színtéren is, amit mi sem bizonyít jobban, mint két nemrég bemutatott, kis méretű, hordozható modell.

LG PA70G
LG PA70G

A PA70G és PB60G jelzésű termékek DLP képalkotási technológiát használnak. Legnagyobb kontrasztarányuk 15 000:1, és mindkettő fel van készítve az Intel Wireless Display (WiDi) technológiájának kezelésére, amelynek révén révén vezeték nélkül is csatlakoztathatók a laptopokhoz, noha ez a vezetékes megoldáshoz képest magasabb késleltetést von maga után. A funkcióknak hála sokoldalúan alkalmazhatók az üzleti életben, az oktatásban, a szórakoztatás és a művészetek terén, illetve egyéb kreatív területeken. A LED lámpáik élettartama 30 000 óra, ami azt jelenti, hogy napi négy órás használat mellet húsz éven keresztül bírják a strapát. A higanyt nem tartalmazó modellekbe került saját médialejátszó, így az USB porton keresztül csatlakoztatott eszközökön található médiaállományok kezelését is biztosítják. Rendelkeznek saját hangszóróval is, de a 2x3 (PA70G), illetve a 2x1 (PB60G) wattos teljesítmény miatt ezek inkább csak vészhelyzetben jöhetnek szóba.

LG PB60G
LG PB60G

A maximális felbontásuk 1280x800 képpont, a legnagyobb fényerő pedig a kompakt kivitelű PA70G esetében 700 ANSI lumen, míg az ennél is kisebb, zsebméretű PB60G-nél ez az érték 500 ANSI lumen. A termékek már kaphatóak hazánkban is, a PA70G ára 150-160 ezer forint között alakul, a kistestvéréért pedig 135 000 forintot kérnek el a kereskedők.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés