Hirdetés

Gőzerővel nyomul az LG OLED fronton

Amíg a legnagyobb versenytársaknak a nagyméretű OLED kijelzők csak nyűgöt jelentenek, addig az LG szinte lubickol, és a többiekkel ellentétben grandiózus terveket szövöget, annak érdekében, hogy növelje az értékesített készülékek számát.


[+]

Erre szükség is van, hiszen a felmérések azt mutatják, hogy tavaly 3000 darab ilyen televízió talált gazdára. Ugyan idén már 100 000 darabbal számolnak, ez még mindig csak a kezdet, hiszen a kutatásaik szerint 2018-ban a 10 000 000 készüléket is eladhatnak. Ehhez azonban elengedhetetlen a megfelelő méretű kínálat, és a cég láthatóan mindent megtesz, hogy termékeivel minél szélesebb vásárlói igényeket legyen képes lefedni. Nyilván az egyik legfontosabb dolog az ár, és ezzel kapcsolatban egyértelműen pozitív trendekről beszélhetünk, hiszen most már csak körülbelül fele annyit kell fizetni egy 55 hüvelykes tévéért, mint egy évvel korábban.


[+]

Ezenkívül a modellpalettát is bővítik. A hagyományos kivitelű és hajlított Full HD készülékek mellett az év második felében boltokba kerül a cég első két UHD OLED televíziója, egy 65, illetve 77 hüvelyk képátlójú modell személyében. Ha minden jól megy, akkor jövőre érkezhet a hajlítható készülék, illetve egy 110 colos képátlójú, 8K felbontású gigász is. Ezek várható áráról egyébként a konszern egyelőre még nem szolgált semmilyen információval, de valószínűleg nem lesznek kifejezetten olcsók.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés