Hirdetés

Vékony, de hangos soundbarral jelentkezett az LG

Az LG igen erős pozíciókat birtokol jelenleg az otthoni hangeszközök szegmensében, és hogy a kemény munkával elért eredményeket megőrizzék, idén is szorgalmasan dobják piacra a különféle termékeiket. A vállalat most azt jelentette be, hogy május közepétől egy új, különlegesen vékony eszközzel, a 465 dollárba kerülő NB4530A-val bővíti soundbar flottáját.

LG NB4530A
LG NB4530A [+]

A modell magassága mindössze 3,5 centiméter, azaz így szinte minden állványon álló televízió elé befér, és 7,5 centiméteres vastagsága egyben azt is jelenti, hogy nincs is szüksége különösen nagy helyre. 103,4 centiméteres szélessége miatt a gyártó elsősorban 47 hüvelykes, vagy nagyobb tévék mellé ajánlja esztétikai okokból, de nyilván senkit nem fognak megbüntetni, ha egy ennél kisebb készülékkel együtt használja. A kétcsatornás központi egység maximális kimeneti teljesítménye a technikai specifikációk szerint 160 watt, amit megfejel még a vezeték nélkül csatlakoztatható mélynyomó 150 wattja.

A modell rendelkezik saját médialejátszóval, így az USB-n keresztül csatlakoztatott pendrive-okon, illetve merevlemezeken pihenő MP3 vagy WMA hangfájlok közvetlen kezelésére is képes. A Bluetooth interfésszel kompatibilis eszköz a tévéhez, vagy projektorhoz HDMI-n keresztül is csatlakoztatható, és elvileg biztosítja a virtuális térhatású hangzást is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés