Hirdetés

Az LG is meglátta a fantáziát az okosmonitorokban

Jön az első webOS smart platforma épülő LG monitor, a 4K felbontású LG 32SQ780S.

A Samsung 2020-ban lépett színre pionírként a világ első okosmonitorával, és a jelek szerint már eljött az ideje, hogy más cégek is kövessék őket ezen az úton. A nagy rivális LG szintén ebbe az irányba mozdul, érkezik ugyanis a cég első smart monitora.


[+]

Ez az LG 32SQ780S, amely a cég saját fejlesztésű, webOS 22 okos rendszerét kapta meg. Ez egyrészt rengeteg internetes alkalmazás elérését teszi lehetővé, illetve módot ad médiaállományok vagy dokumentumok megjelenítésére anélkül, hogy ehhez számítógépet kellene csatlakoztatni a készülékhez. Emellett megoldott a mobilok kijelzőjének tükrözése is, ami szintén igen hasznos lehet.

A termék egyébként egy 32 hüvelykes, 4K felbontású VA panelre épül. Ennek maximális kontrasztaránya 3000:1, legnagyobb fénysűrűsége 250 cd/m² – a HDR anyagok megjelenítése nem támogatott. A válaszidő 5 ezredmásodperc, a képfrissítési ráta 60 Hz, és a panel 1,08 milliárd árnyalat megjelenítését teszi lehetővé. A terméket ellátták két darab, egyenként 5 wattos rejtett hangsugárzóval, és megkapta az LG egyedi Ergo állványát is. A 32SQ780S már megvásárolható 500 dolláros, tehát mintegy 205 000 forintos áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés