Hirdetés

Középkategóriás hangprojektorral rukkol elő az LG

Az LG S75Q 3.1.2 csatornás hangzással, és korrekt hangerővel kecsegtet.

Az LG idén is nagy szerepet szán a hangprojektoroknak, hiszen a vállalat több új modellt is bekészített. Ezek között megtalálható egy középkategóriás, elfogadható árú, bár kétségkívül nem olcsó termék is.

Ez az LG S75Q, amely nagyobb tudású rokonaitól eltérően nem képes együttműködni a cég vezeték nélkül csatlakoztatható hátsó, szatellit hangfalaival. A 3.1.2 csatornás, integrált mélysugárzóval, két felfelé állított hangszóróval megtámogatott berendezés maximális névleges kimeneti teljesítménye 380 watt, tehát valószínűleg a hangerejével nincs gond.

Az eszközt a brit hangspecialista Meridiánnal együtt fejlesztették, és a cég szerint remekül szól, bár nyilván az lenne a meglepő, ha ennek ellenkezőjét állítanák. A készülő fejlesztést a tervezők HDMI 2.0 csatolóval látták el, továbbá a Bluetooth technológia használatát támogatja, viszont Wi-Fivel nem rendelkezik, és netes alkalmazások közvetlen elérését sem biztosítja. Ha minden jól megy, a termék már tavasszal a boltokba kerülhet Európában, méghozzá 550 eurós, azaz közel 210 000 forintos áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés