Hirdetés

Direkt kórházakba szánt tévével jelentkezett az LG

A Pro:Centric számos extra funkcióval rendelkezik, ami kényelmesebbé teheti a betegek életét, és megkönnyítheti az orvosok munkáját.

Az LG tovább tágítja a saját tévés univerzumának határait, hiszen a cég bejelentette, hogy színre lép az első, direkt a kórházakba szánt televíziójával. A vállalat döntéshozóinak és mérnökeinek az volt a célja, hogy egy olyan készüléket tegyenek le az asztalra, amely amellett, hogy megkönnyíti az orvosok munkáját, még a betegek, páciensek életét is képes kellemesebbé tenni.

LG Pro:Centric
LG Pro:Centric [+]

A gyártótól kapott információk értelmében a 15,6 hüvelykes képátlóval bíró IPS panellel ellátott Pro:Centric egyszerűen felszerelhető bármilyen, a VESA szabványnak megfelelő fali konzolra. A mozgatható fali konzollal a páciensek a számukra legkényelmesebb pozícióba állíthatják a televíziót, az érintőkijelzőt használva pedig könnyedén nyithatnak meg interaktív és szórakoztató tartalmakat. Mindezzel a kórházi ágyból is kényelmesen élvezhetik például a streaming szolgáltatók videóit és a prémium tévécsatornákat, de friss kórházi információkat is megtekinthetnek a képernyőn. A televízió az orvosok számára is kényelmes megoldásokat kínál, hiszen a konzultációkon úgy mutathatják meg pácienseiknek a röntgen- és ultrahang-felvételeket, hogy a lehető legkevésbé zavarják meg a beteg kényelmét.

Kiemelt figyelmet fordítottak a tartósságra, azaz, hogy hosszú távon is bírja az intenzív használatot. Emellett a Pro:Centric számos biztonsági előnyt kínál az antimikrobiális felülettől kezdve, a könnyen tisztítható védőüvegen át, a lekerekített sarkokig.

Az LG Pro:Centric áráról egyelőre még nem szolgált hivatalos információkkal a gyártó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés