Hirdetés

Mindig magunk mellett tarthatjuk az LG kerekeken guruló tévéjét

Egyelőre nem árultak el túl sok konkrétumot az újdonságról, a hivatalos bejelentés a jövő évi CES-re várható.

Az LG a 65ART90 után egy újabb, a megszokottól eltérő kialakítású tévét prezentált, amelynek tulajdonságait egyelőre csak nagy vonalakban árulta el a gyártó, a pontos specifikációk nagy valószínűséggel csak a Las Vegas-i CES-en válnak publikussá.


[+]

A 27Art10 kódnevű, StanbyMe fantázianevű, 27 hüvelykes megjelenítő legnagyobb érdekessége, hogy nem kapott lábakat, helyette egy kerekeken guruló, állítható magasságú állványon kapott helyet, amit bárhol ott hagyhatunk, így a tévét nem csak a nappaliban, de akár a konyhában, főzés közben is használhatjuk, sőt, egy játékmaratont is lenyomhatunk azon a helyen, ahová nem szívesen ugrik ki az ember 1-2 percre, amikor épp élete hentelésének közepén jön rá a szükség.


[+]

Jó hír, hogy a tévé hálózati áramforrás nélkül, beépített akkumulátorról is képes működni maximum 3 órán keresztül, a vezetékes csatlakozási lehetőségeket (USB, HDMI) pedig Wi-Fi és Bluetooth modulok egészítik ki. Utóbbiak az eszközön működő okostévé rendszer alkalmazásainak használata közben is jól jöhetnek, de ugyanígy megoldható számítógépünk vagy okostelefonunk tükrözése is. A rendszer vezérlése történhet távirányítóval, vagy akár ujjaink segítségével, ugyanis a kijelző egyben érintőképernyő is, de sokan a másik oldalt biztosan szívesen tapogatják majd, hiszen a hátoldal burkolatához kemény műanyag helyett szövetet használtak a mérnökök.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés