Hirdetés

Érkezőben az LG ultrarövid vetítési távolságú, 4K-s okosprojektora

Nem lesz kifejezetten olcsó a minimalista külsejű, 3 csatornás lézeres fényforrást használó LG HU85LA.

Az LG bejelentette, hogy elérhetővé teszi csúcskategóriás projektorát, a valódi 4K felbontást produkáló, HDR támogatású, HU85LA típusjelzésű modellt. A termék különlegessége, hogy nincs benne színkerék, hiszen a komponenseket a vörös, zöld és kék lézerek biztosítják, amelyek egyben a fényforrás szerepét is betöltik.

LG HU85LA
LG HU85LA [+]

A gyártótól kapott információk értelmében a termék a DLP technológián alapuló XPR képalkotási eljárásra épül, a maximális fényárama pedig 2700 ANSI lumen. A HU85LA az ultrarövid vetítési távolságú projektorok csoportját erősíti, ami azt jelenti, hogy 18 centiméteres távolságról 120 hüvelykes kép megteremtésére képes. Azaz nagyjából annyi helyet foglal, mint egy átlagos tévé talppal, állvánnyal.

LG HU85LA
LG HU85LA [+]

A modell megkapta a vállalat webOS okostévé rendszerét, támogatja a Google Assistant és ThinQ mesterséges intelligencia eljárások használatát, továbbá a mozgásérzékelős Magic Remote távirányítóval vezérelhető. Az LG HU85LA nem kifejezetten olcsó, hiszen 6000 dollárba, azaz olyan 1 765 000 forintba kerül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés