Hirdetés

84 hüvelykes 4K felbontású LG 84LM9600 tévé ingyen 3D kamerával

Az LG hatalmas energiákat fektet abba, hogy a tévés iparágban mostanában különösen innovatív szerepben tetszelegjen. Az új dizájnelemek mellett hozzájuk köthető a passzív-polarizációs technológia (és az azzal szorosan összefüggő FPR szűrő kifejlesztése), valamint a cég lépett piacra elsőként nagyméretű OLED tévével, és úgy fest a 4K fronton is ütőképes eszközökkel rendelkeznek.

LG 84LM9600
LG 84LM9600

Ezt bizonyítja, hogy augusztus végétől elérhetővé teszik a 84LM9600 típusjelzésű tévét. A 3840x2160 maximális felbontást kínáló LED háttérvilágítású, 84 hüvelykes LCD modell természetesen megkapta az LG idei okostévé rendszerét, vezérelhető a Magic Remote távvezérlővel, és került bele egy 2.2 csatornás audiorendszer is. Képes a háromdimenziós tartalmak megjelenítésére is, amihez természetszerűen az említett polarizációs eljárást használja. A modell első körben hazai pályán, Dél-Koreában vásárolható meg, később pedig jön Észak-Amerika és Európa. Az is már biztosnak tűnik, hogy a szeptemberi IFA-n már meg lehet majd nézni közelről is.

Tény és való, hogy nagyon drága lesz, ugyanis 22000 dollárt kell majd érte fizetni. Ennek is köszönhető, hogy eleinte a hagyományos értékesítési csatornákban nem is lehet majd megvenni. Csak néhány exkluzív boltban fogják forgalmazni, és a hírek szerint a gyártó ajándék 3D kamerával honorálja az előrendeléseket.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés