Hirdetés

Hamarosan Európába is megérkezik az LG top tévéje

Az LG már rendelkezik kiskereskedelmi forgalomban is megvásárolható OLED televízióval és UHD felbontást kínáló készülékkel is, így jelenleg egy kicsit nehéz meghatározni, hogy pontosan melyik is a csúcsmodelljük. Ráadásul még ott vannak a "hagyományos" Full HD LED háttérvilágítású LCD készülékek is, de itt legalább pontosan meg lehet tudni, hogy melyik is tölti be a zászlóshajó szerepét 2013 első kilenc hónapjában.

LG LA960V
LG 55LA960V [+]

Ez idén az az 55 hüvelykes LA960V típusjelzésű modell lesz, amely hamarosan már Európában is megvásárolható. Az exkluzív, Nano LED háttérvilágítással rendelkező modell természetesen képes a térhatású tartalmak megjelenítésére, amihez a dél-koreai konszerntől megszokott, elvárt módon a passzív-polarizációs technológiát használja, és módot ad a 2D-3D konverzióra is. A Cinema Design formatervezési vonalba tartozó készüléket a várakozásoknak megfelelően ultravékony kávákkal látták el. Rendelkezik beépített kamerával, amely bizonyos alkalmazások, így például a Skype használatát teszi lehetővé, könnyíti meg. Természetesen megkapta a cég kissé átalakított saját okostévé rendszerét, és biztosítja a megújított, mozgásérzékeny Magic Remote távvezérlő használhatát, sőt az erre épített mikrofonnak köszönhetően akár hanggal is irányítható.

LG 55LA960V
LG 55LA960V [+]

Támogatja a Miracast technológiát, azaz a kompatibilis tabletek és okostelefonok kijelzője közvetlenül, valós időben tükrözhető rajta. Az 1000 Hz-es képfrissítési rátát produkáló modellt ellátták a saját Micro Pixel Control névre hallgató képjavító eljárással, és az internetes tartalmak valamint a bönbésző gyors futtatása érdekében kétmagos processzort építettek bele.

A termék már Magyarországon is előrendelhető 850 000 forintos áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés