Hirdetés

4K-s monitor az LG-től, FreeSync támogatással

Az LG legújabb 4K-s megjelenítője VA panelt és HDR10-et is kapott.

Japánban elérhetővé vált az LG legújabb, 32UK5500-B modellszámú monitora, amely viszonylag olcsón kínál 4K-s felbontást 32 hüvelykes méretben, ráadásul AMD FreeSync támogatással együtt, 40-60 Hz-es tartománnyal. A HDR10 szabványt is kezelő, gyárilag kalibrált VA panel 95 százalékban fedi le a DCI-P3 színteret, 300 nites maximum fényereje és 3000:1 kontrasztaránya mellé pedig 4 ezredmásodperces GtG válaszidő társul.


[+]

Bár a monitor több, játékokban hasznos funkciót is kapott, mint például a késleltetést csökkentő Dynamic Action Sync, vagy a sötét részek fényerejét növelő Black Stabilizer, a képfrissítés nem kiemelkedően magas, mindössze 60 Hz. A hátoldalon kapunk két darab HDMI 2.0 és egy DisplayPort 1.2 csatlakozót, illetve egy 3,5 milliméteres jack kimenetet, utóbbi helyett pedig használhatjuk a két beépített 5 W-os hangszórót is.

A talp a szokásos, LG-féle ArcLine formatervet kapta, a kényelemről pedig az állítható magasság és a dönthetőség gondoskodik. Az LG 32UK5500-B Japánban már megvásárolható 500 dollárnak megfelelő jenért. A nemzetközi start megerősítése sajnos még várat magára, de a hírek szerint a szigetországtól nyugatra is elérhető lesz az újdonság.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés