Hirdetés

Befutott az LG első, IPS Black technológiával készülő diagnosztikai monitora

A 31,5 hüvelykes kijelző a megszokottnál lényegesen nagyobb kontrasztarányt produkál.

Az LG magyarországi képviseletétől kaptuk a hírt, miszerint a vállalat egy különlegesnek számító termékkel rukkolt elő. Ez a 32HQ713D jelzésre hallgató modell, és ez a gyártó első olyan, kifejezetten orvosi célra szánt eszköze, amely IPS Black paneltechnológiára épül.

LG 32HQ713D
LG 32HQ713D [+]

A 31,5 hüvelykes képátlóval bíró megjelenítő felbontása 3840x2160 képpont. Ez biztosítja az orvosi képalkotáshoz szükséges részletességet, beleértve a röntgen- és CT-felvételeket, valamint a mammográfiákat. A vállalattól kapott információk értelmében a termék IPS Black technológia mély fekete és a világos szürkeárnyalatok precíz megjelenítését biztosítja. Az LG diagnosztikai monitora beépített elülső kalibrációs érzékelővel is rendelkezik, amely lehetővé teszi az automatikus önkalibrációt, így segít stabilan tartani a képminőséget.

A termék különlegességét jelentik az olyan képmódok is, mint a Fókusz vagy a Patológia, amelyek a hagyományos eszközökből hiányoznak. A monitort ellátták hat gyorsgombbal, amelyek segítségével egy pillanat alatt elérhetőek a fontos beállítások és funkciók. A modell maximális fénysűrűsége 1000 cd/m², aminek köszönhetően akár nagy erejű külső fény mellett is használható marad. A modell 11 centiméteres tartományban mozgatható a nyakon, jobbra és balra 5 fokban forgatható, előre 5, hátra 15 fokban dönthető. A speciális modell, speciális árazást is kapott, hiszen 8500 dollárba, azaz mintegy 2,9 millió forintba kerül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés