Hirdetés

29"-es monitorát is meghajlította az LG

Ahogyan az sejthető volt, az LG folytatja a piaci terjeszkedést a hajlított, vagy másképpen szólva ívelt monitorokkal, ahogyan tette azt a hagyományos UltraWide megjelenítőkkel is. Hajlított 34"-es monitorral ugyanis már rendelkezik korábbról a vállalat, például az általunk is tesztelt 34UC97-tel, aminek most a kisebbik, 29 hüvelykes képátlójú testvérét kívánja bemutatni a dél-koreai cég.


[+]

A 29UC97 típusjelzést viselő kijelző 29"-es AH-IPS panelje 2560x1080 képpont és 16,7 millió szín megjelenítésére alkalmas, miközben betekintési szögei 178 fokosak, kontrasztaránya 1000:1-hez, maximális fényerőssége 300 cd/m², legnagyobb frissítési frekvenciája 60 Hz, a válaszidő pedig 5 ezredmásodperc. A háttérvilágítás villódzásmentes (Flicker Free, tehát PWM-nélküli) LED, ami 100%-os sRGB színtér megjelenítését támogatja. A kijelző gyárilag kalibrálva érkezik, de hardveres kalibrálásra is van lehetőség a kompatibilis eszközöket és a mellékelt szoftvert használva.


[+]

Bemenetei között egy DisplayPort 1.2, két darab HDMI 1.4, egy pár Thunderbolt található, továbbá ellátták egy pár USB 3.0-s HUB-bal és belsejében egy 2x7 wattos Maxx audio hangszórópár is helyet kapott, illetve egy 3,5 mm-es fülhallgató jacknek is jutott hely. Ami a felépítést illeti, úgy tűnik, hogy a 34UC97-nél látottakat követik, így a V-alakú talphoz nem társul minden irányban állítható állvány, így be kell érni a kijelző dönthetőségével.


[+]

A vállalat árat egyelőre nem közölt, de a német webshopok 600 euró körüli áron listázzák.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés