Hirdetés

Az LG nyílt napján bárki kipróbálhatja a világ első vezeték nélküli OLED tévéjét

A vállalat pesti bemutatótermében lehet megnézni működés közben az LG OLED evo M tévét, ami a boltokba nem is kerül be.

Mi is beszámoltunk arról, hogy az LG az év elején bemutatott egy egészen különleges OLED televíziót, amely a jelenlegi mezőnyben egyedülállónak számít. Ez az LG OLED evo M, amelyet a vállalat büszkén állított ki az IFA 2023 tech expón, és nagyon hamar Magyarországra is megérkezik. Sőt, a vállalat nyílt napján bárki kipróbálhatja működés közben!


[+]

A termék sajátossága, hogy akár 4K felbontású, 120 Hz-es, Dolby Vision HDR és Dolby Atmos audiovizuális képi jelek vezeték nélküli úton juttathatóak el rá a Zero Connect technológia segítségével. A forrásokat, tehát mondjuk egy asztali médialejátszót, konzolt, PC-t vagy médiaboxot egy Zero Connect Box névre hallgató külső dobozkára kell csatlakoztatni, amely bárhol elhelyezhető a szobában. Innen a vállalat szabadalmaztatott vezeték nélküli adatátviteli technológiájának révén jutnak el a tartalmak magára a televízióra. A cégtől kapott információk értelmében ez az eljárás a WiFi 6 szabványnál háromszor nagyobb adatátviteli sebességet garantál. E megoldásnak köszönhetően tehát nem kell bajlódni a kábelekkel, a perifériák pedig akár el is rejthetők.

LG Zero Connect Box
LG Zero Connect Box [+]

A 77 és 83 hüvelykes változatban elérhető modell természetesen az LG Display által fejlesztett és gyártott OLED evo panelt használja. A kijelző 3840x2160 képpont megjelenítését szavatolja, azaz 4K-s, valamint biztosítja a nagy dinamikatartományú tartalmak kezelését is. A maximális képfrissítési ráta 120 Hz, és az AMD FreeSync Premium Pro technológia kezelése is megoldott.

LG OLED evo M nyílt nap

Az LG OLED evo M a tradicionális értékesítési csatornákon keresztül nem lesz elérhető. Magyarán a műszaki áruházakba, boltokba nem kerül be, csak közvetlenül az LG saját webshopjából lehet majd megrendelni.

Ezért is nagy szám, hogy a vállalat nyílt napján bárki kipróbálhatja, megtekintheti működés közben. Erre az eseményre 2023. szeptember 14-én, 11 és 16 óra között kerül sor az LG Bemutatótermében, amely az alábbi címen található: 1097. Budapest, Könyves Kálmán krt. 3/A. Ebben az időpontban a vállalat munkatársai készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére és természetesen válaszolnak az esetlegesen felmerülő kérdésekre. Az eseményre nem kell regisztrálni, tehát bárki beeshet akár az utcáról is, ha van egy kis ideje, és kíváncsi erre a szokatlan készülékre.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés