Hirdetés

Májusban érkezik a Lenovo 280 Hz-es monitorja

A Legion Y25-30-ra viszonylag sokat kell várni, hiszen a modellt eredetileg az idei CES-en leplezték le.

A Lenovo már januárban bemutatta legújabb, AMD FreeSync Premium támogatást élvező gamer monitorját, a Legion Y25-30 jelölésű modellt, a piacra kerülés viszont még mindig nem történt meg, pletykák szerint viszont már csak májusig kell várnunk rá, ekkorra várható ugyanis a termék amerikai rajtja.


[+]

A monitor 24,5” képátlójú, Full HD felbontású, az sRGB színteret 99%-ban lefedő IPS panellel rendelkezik, melynek GtG válaszideje 1 ezredmásodperc, maximális képfrissítési rátája pedig 280 Hz. A megjelenítő megkapta a VESA DisplayHDR400 minősítését is, amit a HDR tartalmak lejátszása közben elérhető 430 nites maximális fényerő tekintetében nem is csodálunk. A panel megvilágításáért W-LED alapokon nyugvó rendszer felel, míg a konfigurálhatóságot a pivot módra is képes, állítható magasságú, dönthető és forgatható állvány biztosítja, de ha még ez sem lenne elég, a VESA furatoknak köszönhetően saját állványunkat is használhatjuk.


[+]

A hátoldalon két HDMI 2.0 és egy DisplayPort 1.4 bemenetet, egy jack kimenetet, illetve négy USB 3.2 Gen1 Type-A portot találunk, a monitor tulajdonságainak felsorolását pedig a kétszer 3 wattos beépített hangrendszer említése teszi teljessé. Arról egyelőre nincs információnk, hogy mikorra várhatjuk a Legion Y25-30 európai debütálását, a 340 dollár körüli amerikai vételárat viszont biztosra vehetjük.

Előzmények

Hirdetés