Hirdetés

A Lenco kisméretű tévével köszönti a tavaszt

A Lenco neve régóta ismert Magyarországon is, jellemzően tévéiről, hordozható lejátszóiról vagy otthoni hangeszközeiről. A vállalat a közelmúltban számos új termék, többek között egy második modellnek szánt televízió magyarországi piacra dobását is bejelentette.

Lenco DVL-1954
Lenco DVL-1954

A DVL-1954 típusjelzésű készüléket 19 hüvelykes Edge LED háttérvilágítású, 1366x768 képpont maximális felbontású kijelzővel látták el. Maximális valós kontrasztaránya 1000:1, és került bele egy DVB-T tuner is, azaz biztosítja a digitális földfelszíni adások vételét, illetve a CI slotnak köszönhetően a fizetős műsorok dekódolásához szükséges kártyák fogadására is alkalmas. Nem hiányzik belőle a digitális tévéújság sem és rendelkezik saját médialejátszóval, amelyre az USB porton keresztül juttathatóak el a filmek, zenék és videók. Sőt felszerelték  beépített DVD lejátszóval is, ami ma már unikumnak számít, hiszen a gyártók az optikai meghajtók közül inkább a Blu-ray egységeket favorizálják, viszont ezekből meglehetősen kevés jut el az országba.

Természetesen a gyerekzár és az elalvásidőzítő sem hiányzik a termékből, amelyet a gyártó egyértelműen egyfajta második készüléknek, a hálószobába, gyerekszobába szán, de persze beválhat garzonokban, nyaralókban, kollégiumi szobákban is. Sőt,  a 12 V-os tápellátás alkalmassá teszi mobil 12 V-os környezetben való használatra, így hajóba, lakókocsiba, buszba való elhelyezésre alkalmas. A sokoldalú Lenco DVL-1954 már megvásárolható hazánkban is 74 000 forintos áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Lenco

Előzmények

Hirdetés