Hirdetés

Legyél Sapphire klubtag és nyerj egy VGA-t!

A Sapphire meghirdetett egy nyereményjátékot, melyen Észak-Amerika, az Európai Unió országai, valamint Ausztrália vehet részt. A nevezéshez nincs más dolgunk, mint regisztrálni egy Sapphire klubtagságot, amit az alábbi oldalon lehet megtenni (aki rendelkezik érvényes felhasználónévvel, az át is lépheti ezt a procedúrát). Ezután el kell látogatni a nyereményjáték hivatalos felületére, és a feltételek elfogadása után rá kell kattintani a nevezést szimbolizáló gombra. Gyakorlatilag ennyi a teendő és a regisztrációnk részt is vesz a sorsoláson.

A nevezési határidő február utolsó napjának utolsó perce, vagyis érdemes sietni. A közlemény értelmében a Sapphire a nevező klubtagok között három grafikus kártyát sorsol majd ki. Az első helyezett egy AMD Radeon HD 6970-es izompacsirtát kap, míg a második szerencsés egy Radeon HD 6870 Vapor-X jelzésű versenyzővel gazdagodik. A harmadik győztes számára egy Radeon HD 6850 van bekészítve, ami tény, hogy lassabb a fenti két megoldásnál, de ettől függetlenül komoly értéket képvisel.

A regisztráció után lehetőség van az eredetileg ezüst klubtagságot arany fokozatra váltani. Ehhez egy birtokolt Sapphire VGA regisztrációja szükséges, amit a Sapphire fel is ajánl nekünk. A Gold, azaz arany tagsági számos extrával jár, aminek hála a felhasználó jogosult különböző exkluzív programok és játékok kipróbálására, illetve használatára. Fontos megjegyezni, hogy a nyeremények sorsolásánál a klubtagság fokozata lényegtelen, vagyis a Sapphire kártyával rendelkező felhasználók nem kapnak semmilyen előnyt. Természetesen több regisztrációval játszani nem szabályos, és a vállalat fenntartja a szabályszegők ellen a kizárás jogát.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés