Hirdetés

Így kell minden lámpából USB töltőt csinálni!

A LampChampet csak be kell csavarni a foglalatba, bedugni a kábelt az USB 2.0 csatlakozóba, és máris lehet tölteni a telefont, tabletet, fényképezőt.

Ma már rengetegen használnak olyan elektronikus eszközöket, amelyek akkumulátora USB porton keresztül tölthető. Ezek között nyilván az okostelefonok viszik a prímet, de vannak ilyen fényképezőgépek, viselhető smart eszközök, médialejátszók vagy kamerák is, hogy csak néhány példát említsünk. Sokszor kényelmetlen vagy problémás viszont a hagyományos, elektromos hálózatra csatlakozó töltőt használni, például sok szállodában az éjjeliszekrény közelében nincs is (elég) konnektor.

LampChamp
LampChamp [+]

Erre lehet megoldás a LampChamp névre hallgató különleges kialakítású foglalat, amelyen egy teljesen hagyományos, 5 voltos, 2 amperes USB csatlakozót helyeztek el, pontosan azzal a céllal, hogy segítségével tölteni lehessen az eszközöket. A használathoz nem is kell semmi mást tenni, mint becsavarni a lámpatest foglalatába (E27), és máris képes pumpálni az energiát az eszközökbe. A 17 dollárba, azaz 4660 forintba kerülő eszköz magában nem világít, ehhez szükség van még egy izzóra is.

LampChamp
LampChamp [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés